Om os

Hvem er Beyer & Eghave

Beyer & Eghave ApS ejes og drives af to erfarne kvinder, Signe Beyer Møller og Yrsa Sønderby Eghave.
Vi har kendt hinanden i over 30 år, og leder nu sammen vores virksomhed.

Vi har begge mange års erfaring med bogholderi og administration i øvrigt.
Virksomheden er hjemmehørende i København.

Hvem er vi

Signe Beyer Møller

Signe Beyer Møller

Har 10 års erfaring som økonomichef i en fondsejet, mellemstor dansk byggevirksomhed og direktør i et ejendomsselskab. Mange års erfaring med ejendomsadministration, kooperativ drift og bogholderi fra restaurations- og byggebranchen. Tidligere selvstændig restauratør. Uddannet akademiøkonom.

Kontakt: signe@beyereghave.dk

Yrsa Sønderby
Eghave

Har 15 års erfaring med personaleadministration, organisationsudvikling, projektledelse og procesforbedringer som konsulent og leder. Mange års erfaring med bogholderi
fra restaurationsbranchen og kommune. Yrsa er desuden bachelor i religionsvidenskab og Master i offentlig administration og er i gang med at læse HD i Regnskab og Økonomistyring på CBS.
Kontakt: yrsa@beyereghave.dk

Yrsa Sønderby Eghave

Vores tilgang

Tvinger dit regnskab dig i knæ, så tager vi tyren ved hornene.

Vi skaber tryghed for små og mellemstore virksomheder i, at deres bogholderi varetages professionelt, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgave.

Vi skræddersyr ydelsen til hver kunde gennem en grundig afdækning af deres behov. Vores speciale er at etablere smidige processer, så alle opgaver i bogholderiet håndteres professionelt. Vi taler om økonomi på en måde, som alle kan forstå.

Vores værdier

Hos Beyer & Eghave er kunden altid i centrum, og vi taler om økonomi i et sprog, som er til at forstå. Vi går op i at fortælle dig, hvis vi støder på områder, hvor vi tror, du vil tjene på at ændre praksis. Vi er ordentlige og præcise.

Social ansvarlighed

Vi ønsker at være en socialt ansvarlig arbejdsplads med et arbejdsmiljø, som fastholder medarbejdere og har let ved at tiltrække nye. Hos os er det vigtigt, at medarbejderne tænker selv, og bidrager til at gøre virksomheden klogere og stærkere.

Beyer & Eghave ApS

                                   En del af Pink Ladies Holding.

Åbent: Mandag – fredag kl. 08 – kl. 16
Amager Boulevard 123, 2300 Kbh. S
Tlf. 2683 7625
E-mail kontakt@beyereghave.dk
Fakturaer sendes til faktura@beyereghave.dk
CVR 43059904

Beyer & Eghave

Beyer & Eghave ApS

Vi skaber værdi for dig.